De nieuwe generatie

Het nét even andere DNA van ons team.
GalanNXT haalt het beste in jong talent naar boven.

GalanNXT brengt een nieuwe generatie naar voren, met voldoende vlieguren om écht het verschil te maken. Organisatieadviseurs, die niet rusten voordat zij de omgeving hebben overtuigd van ‘zo kan het ook’. Mensen die geen blad voor de mond nemen en doen wat nog niet eerder gedaan is. Maak kennis met onze organisatieadviseurs.

Foto Martijn Giezeman

Martijn Giezeman

Trekker GalanNXT en organisatieadviseur

Import-Amsterdammer Martijn is initiatiefnemer en trekker van GalanNXT. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en positief-kritische houding is hij een veelgevraagde transitiebegeleider. Martijn beweegt zich makkelijk in politiek-bestuurlijk complexe omgevingen en is vooral thuis in onderwijs, publieke sector en op het snijvlak van publiek en privaat. In het weekend maakt hij B-wegen onveilig met zijn Ducati, maar switcht – opmerkelijk – net zo makkelijk naar een ontspannende yoga-sessie.

Céline Stevens

Adviseur ontwikkeling

Céline doorziet mensen. Vanuit haar achtergrond als assessmentpsycholoog heeft ze zich ontwikkeld tot een gedreven organisatieadviseur met een scherp oog voor de ontwikkeling en matching van professionals. Ze komt snel tot de kern en weet het beste in mensen naar boven te brengen. Kennis die ze als jonge moeder trouwens ook buiten kantooruren in de praktijk brengt. Restauranthouders behandelen Céline met alle egards, want naast haar rol bij GalanNXT is ze een gepassioneerd culinair recensent.

Foto Celine Stevens
Foto Eva Smeele

Eva Smeele

Adviseur GalanNXT

Eva droomt stiekem van een carrière in het Nederlands vrouwenvoetbalelftal. Als ze niet op de middenstip staat, werkt Eva met haar collega’s bij GalanNXT aan maatschappelijke impact en schakelt ze tussen het nu en die andere stip: op de horizon. Als organisatieontwikkelaar oefent ze op een open en verbindende manier invloed uit. Ze is scherp, doorziet snel wat nodig is en brengt zowel rust als energie. Ze beteugelt haar gedrevenheid door het beoefenen van zenmeditatie.

Foto Jolijn Volders

Jolijn Volders

Backoffice

De nieuwe generatie van GalanNXT zou nergens zijn zonder de organisatiekracht en de innerlijke rust van Jolijn. Dankzij haar creatieve agendabeheer en ondersteuning op momenten dat het ertoe doet, kunnen de adviseurs zich volledig geven voor hun relaties. Jolijn bewijst elke dag opnieuw dat ‘zo kan het ook’ heel wat verder gaat dan het zichtbare deel van de organisatie. En toch, nam ze maar wat van haar talent mee naar huis. Zeg nou zelf, hoe kan het toch zijn dat zo’n organisatiewonder bóven haar vriendje woont?

Sophie Huiskamp

Associé

Sophie heeft de menselijke diversiteit van dichtbij leren kennen in haar vroegere rol als counselor bij een hulpdienst voor volwassenen met psychosociale problemen. Intense ervaringen, die ze als adviseur GalanNXT nog dagelijks gebruikt. Wie Sophie heeft leren kennen, waardeert hoe bescheidenheid en doortastendheid samengaan in haar karakter. ‘s Avonds hanteert ze met grote regelmaat flinke gewichten in de sportschool. Wat ze dan weer compenseert met de consumptie van mini KitKat-repen.

Foto Sophie Huiskamp
Foto Max Brouwer

Max Brouwer

Associé

De achtergrond van Max is opmerkelijk. Zijn relaties in de sectoren zorg en onderwijs waarderen hem als trekker van procesverbeteringstrajecten. Voor ze het weten maken ze ook kennis met de andere kant van zijn profiel: dat van een altijd nieuwsgierige wereldreiziger. Die levenskennis – Max reisde al eens alleen door Mongolië op een motor – heeft geleid tot onverwacht effectieve invalshoeken in de adviestrajecten die hij uitvoerde.

Foto Ronald Bruin

Ronald Bruin

Business development & mentor

Ronald is partner van de Galan Groep en mede-initiatiefnemer van GalanNXT. Vanuit zijn rol als mentor koppelt hij unieke talenten aan gedurfde ambities. Als adviseur met een bedrijfseconomische achtergrond ontwikkelt Ronald organisaties in het publieke domein. Zijn veelzijdige karakter en conceptuele denkvermogen hebben aan menig proces een bijzondere wending gegeven. Hoe kan het ook anders, met wonderlijk gecombineerde voorliefdes voor hypermoderne elektrische auto’s, duurzaam erfgoed én Arjen Lubach.

Helen Siebelhoff

Talent development & mentor

‘Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Dat is de treffende typering die Helen ooit mee kreeg van oud-collega’s. Ze is mede-initiatiefnemer van GalanNXT en partner van de Galan Groep. Haar hart ligt bij het ontketenen van krachten binnen organisaties; op zodanige wijze dat mensen de klus zelf uit volle overtuiging gaan doen. Vanuit haar verantwoordelijkheid voor talent development laat ze de nieuwe generatie van GalanNXT én haar relaties elke dag weer de positieve kanten van verandering zien.

Foto Helen Siebelhoff